Woordtheater over Judas Iskariot en 3 Bijbelavonden over trouw en verraad

Op 29 september kruipt Luc Devisscher in de huid van de apostel die Jezus verraden heeft. Trouw en verraad is ook het thema van de oecumenische Bijbelreeks van drie avonden in oktober.

‘Het meesterlijke plot van Judas Iskariot’ is een woordtheater dat twijfel zaait over de aard van het personage: meesterlijk, baldadig of tragisch? Te beleven op zondagnamiddag 29 september om 15 uur in de Colomakerk.

De drie Bijbelavonden focussen op koning David en gaan door op 7, 14 en 21 oktober in de bovenzaal van ViaVia-reiscafé. Elke avond geven twee inleiders met verschillende kerkelijke achtergrond een toelichting over de trouw en ontrouw van David in relatie tot God en mensen in zijn omgeving aan de hand van verschillende Bijbelpassages. Na elke inleiding is er gelegenheid voor gesprek. Info over aanmelden volgt.